Yettel посрещна официално новите участници в едногодишния си стаж

photo_library
 • Yettel

  Снимка: Yettel

 • Yettel

  Снимка: Yettel

Десет млади таланти дават старт на кариерната си реализация със седмото издание на Hub by Yettel

Десет млади таланти получиха възможността да дадат старт на своята кариерна реализация със седмото издание на стажантската програма на Yettel. В първия си ден в компанията новите открития на Hub by Yettel бяха посрещнати от бъдещите си екипи и от представители на мениджмънта на специално събитие в централния офис на телекома.

„Дайте всичко от себе си в тази програма, за да вземете най-доброто от нея. Научете колкото се може повече. Hub by Yettel е с продължителност една година, която обаче може да се превърне в много повече. Всичко е във вашите ръце“, окуражи новодошлите стажанти изпълнителният директор Джейсън Кинг. „Фокусирайте се върху задълженията, които ще имате в следващите седмици и месеци, но дръжте очите и ушите си отворени. Ако видите позиция, която бихте искали да заемете, кандидатствайте за нея. Така работи нашата организация, тя е жив организъм. Трябва да действате“, посъветва ги още Кинг.

 

Участниците са избрани сред 435 кандидатури, което е близо два пъти повече от желаещите да се включат през изминалата година. Подборът за пръв път от 2020 г. беше осъществен на живо посредством център за оценка. Всички кандидати за стажантските позиции преминаха през внимателен подбор, като до финалния етап достигнаха само 30. Те бяха предизвикани да участват в различни игри и активности, за да покажат най-доброто от себе си и така да спечелят шанса да заемат една от позициите в отделите по Маркетинг, Финанси, Човешки ресурси, Информационни технологии и др.

„Ако видите нещо, което ви притеснява, кажeте го. Ако има нещо, което наистина ви харесва, споделете го с нас. Ако смятате, че нещо може да работи по-добре, сложете го на масата. Периодът, в който сте нови за организацията, не трае много дълго, затова имате ограничен прозорец, в който можете да ни предложите наистина свежата си гледна точка. Така  заедно ще продължим да надграждаме Yettel бранда и ще правим компанията по-добра“, насърчи младите таланти Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“

 

Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да се включат в реални проекти. Младежите работят със свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат за постоянно в телекома. За последните шест години през Hub by Yettel са преминали 62 стажанти и 85% са продължили кариерния си път в компанията.

По време на програмата участниците получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които план с неограничени минути и MB, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

Повече информация можете да откриете на страницата на стажантската програма тук.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 93 Гласове)
 • Веселин Кирев (14%, 56 Гласове)
 • Албена Белянова (64%, 264 Гласове)
Общо гласували: 413 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Решено: Цената на природния газ за юни пада с над 15%...

Комисията за енергийно и водно регулиране утвърди цена на природния газ за м. юни в размер на 65,82 лв./мегаватчас, без ...

Прочети още keyboard_arrow_right