Електрохолд организира графити конкурс „Енергията си ти“

Електрохолд

Снимка: Електрохолд

Електрохолд и Sofia Graffiti Tour стартират конкурс за графити творба в рамките на фестивала SOFIA URBAN ART, който ще се проведе в гр. София на 18-19 май.

Целта на конкурса е облагородяване на градската среда чрез създаване на стрийт арт и графити произведения на изкуството върху съоръжения, собственост на Електрохолд. Търсят се най-добрите творчески проекти за създаване на творба, вдъхновена от мотото на Електрохолд „Енергията си ти”. Победителят ще реализира идеята си върху трафопост по време на фестивала.

Конкурсът е насочен към български художници и художествени колективи от цялата страна, работещи в сферата на визуалното изкуство, стрийт арт и графити.

Всички кандидати могат да изпращат проектите си (скица и/или дигитален дизайн в .png формат) до 5 май 2024 г. (до 23:59 часа) на и-мейл: communications@electrohold.bg. Кандидатите трябва да изпратят също творческа концепция (до 300 думи), линк към портфолиото си и да посочат и-мейл или телефон за контакт.

Повече информация за конкурса и условията за кандидатстване може да видите тук: https://electrohold.bg/bg/ustojchivo-razvitie/grafiti-konkurs-energiyata-si-ti/   

Инициативата е продължение на партньорството между Sofia Graffiti Tour и Електрохолд, с което компанията представя съвременно градско изкуство и подпомага млади български артисти, работещи в сферата на уличното изкуство.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Air France Conciergerie е новата услуга на летище Париж-Шарл де Г......

От 11 юни 2024 г. Air France ще предлага нови консиерж услуги за посрещане и придружаване на летище Paris-Charles de Gau...

Прочети още keyboard_arrow_right