Как да си осигурите спокойни дни до заплата?

Cash Credit

Снимка: Cash Credit

Човек дори и много добре да планира своите разходи, които трябва да се покриват всеки месец, винаги може да попадне в непредвидена ситуация. Това може да е някоя неотложна медицинска услуга, закупуване на нов уред, който е много важен за домакинството или пък трябва да присъствате на събитие, което няма как да пропуснете, а не е било предвидено в момента. Ако бюджетът за следващия месец вече е разпределен, а са ви нужни още няколко стотин лева, този разход ще ви дойде в повече. Тогава вече ще трябва да се замислите за теглене на бърз кредит до следващата ви заплата. Офертите са разнообразни, а фирмите много. 

Бързи кредити до заплата

Как да бъдете спокойни, докато получите месечното си възнаграждение

Бърз кредит до заплата може да бъде добър помощник, когато искате да балансирате бюджета си. За тази цел трябва да се запознаете много добре с всички предложения, които има на пазара. Експертите от Cash Credit съветват да разучите всички варианти, които се предлагат за такъв вид кредит, за да се спрете на този с най-изгодни условия за вас. Така ще си осигурите спокойствие и сигурност дори при спешни разплащания. 

Какво представлява кредит до заплата

Напоследък много банки и други финансови фирми предлагат възможността за кандидатстване за такива заеми. Те са без доказване на доходи или трудов договор, с бързо разглеждане и одобрение на документи и не се налага да търсите поръчител, който да гарантира за вас. С удобни вноски, които можете да изчислите на калкулаторите, които се предлагат онлайн. Тези продукти носят различни имена, в зависимост от предпочитанията и креативността на кредитната компания.

Плюсове на бърз кредит до заплата

Те са достатъчно, за да ви убедят, че можете да си помогнете с тях, без да се притеснявате от неочаквани лихви или твърде големи вноски. При този вид заеми:

 1. Няма да се наложи да търсите поръчител

Това е едно от най-важните предимства, които има този продукт. За кандидатстването няма да се налага някой да гарантира за вас и да трябва да уговаряте близки и приятели да го направят. 

 1. Бърза процедура и одобрение

Друг важен плюс за тези заеми е лесната процедура за кандидатстване, както и усвояването на средствата. Повечето кредитни институции имат на сайтовете си онлайн форми, които могат да се попълнят за минути. Одобрението също не отнема много време, а парите се получават почти веднага след одобрението, по предпочитан от вас начин. Така ще имате възможност да похарчите веднага сумата за необходимата покупка, таксата за спешни нужди или друго.

 1. Достъп 24/7

Онлайн процедурите за бързи кредити до заплата улесняват кандидатстването и са на ваше разположение през цялото денонощие. Така няма да се наложи да се съобразявате с работното време на офисите.

 1. Кандидатстване с лична карта

Дългите бюрократични процедури, които се изискват от някои банкови институции са минало, тъй като тук кандидатстването става само с валидна лична карта и в повечето случаи това е достатъчно условие да получите заем. Освен това може да се наложи да попълните своята банкова сметка, за да може по нея да ви се преведат средствата.

 1. Финансиране с 0% лихва

Друго предимство, което този вид бързи кредити до заплата може да предложи, е 0% оскъпяване. Има компании, които предлагат такъв продукт на своите нови клиенти, а други само при лоялност от страна на потребителите. При тях ще върнете точно толкова, колкото сте взели. Важно е да имате предвид, че това нулево процентно оскъпяване важи само ако върнете парите в срок. 

Това са най-важните предимства, които предлагат бързите кредити до заплата. Те са за спешни нужди и имат максимално опростени процедури за отпускане. Повечето небанкови институции позволяват кандидатстване онлайн, което улеснява още повече получаването на средства от днес за утре.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Кой от заместник-кметовете на Красно село да бъде избран от СОС за временно изпълняващ до местните избори?
 • Николай Веселинов (23%, 88 Гласове)
 • Веселин Кирев (12%, 45 Гласове)
 • Албена Белянова (65%, 250 Гласове)
Общо гласували: 383 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Истина разкрита: Полезен ли е шоколадът?...

Въпреки че шоколадът може да бъде вкусно лакомство, неговите ползи за здравето зависят от вида на шоколада и количествот...

Прочети още keyboard_arrow_right