Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

Yettel

Снимка: Yettel

Hub by Yettel приема кандидатури на млади специалисти до 11 септември

Желаещите да се включват в стажантската програма на Yettel имат още една седмица да кандидатстват за място в нея. За седма поредна година Hub by Yettel дава възможност на студенти в последнa година на обучение и наскоро завършили специалисти да се потопят в реална работна среда и да черпят опит от най-добрите експерти в сферата на телекомуникациите.

„Едни от най-известните ни услуги са разработени именно с помощта на стажанти. Интересното е, че над 85% остават при нас на постоянни позиции след завършването на програмата именно защото вече са достатъчно навлезли в бизнес сферата, в която искат да се развиват“, споделя Лора Абусалем, Експерт Привличане на таланти в Yettel.

Едно от големите предимства на стажа в телекома е възможността младите специалисти да работят по конкретни проекти. Така те развиват ключови компетенции и знания, които са в основата на успешния кариерен старт. Тази година стажантите могат да кандидатстват до 11 септември в разнообразни професионални направления, сред които графичен дизайн, бизнес маркетинг, разработване на софтуер, employer branding, работа с данни и администриране на видео платформи.

„Още обявата за работа ме впечатли силно. Бях изненадана, че отношението към стажантите и служителите е абсолютно еднакво, така че се чувствах равностойна през цялото време“, споделя своя опит от стажа в Yettel Юлияна Йовова, която вече работи като Специалист Управление стойност кампании в компанията. Благодарение на програмата в Yettel попада и Карина Деветакова, която към днешна дата е Специалист Дигитално клиентско изживяване. „Yettel ме привлече като работодател и среда за работа с многобройните проекти, работата с експерти и приятелствата, които завързах“, разказва Карина. „По време на стажа работихме по реални проекти, които бяха доста интересни и важни за компанията, и успяхме да допринесем за нейното развитие“, споделя Симеон Николов, който след школата на Hub by Yettel остава в екипа като Специалист Статистика и моделиране на данни.

Какво още казват част от младите таланти на телекома за своите преживявания като стажанти можете да видите във видеото.

В рамките на програмата Hub by Yettel участниците получават заплащане и всички придобивки, които ползват служителите на компанията, сред които: план с неограничени минути и мобилен интернет, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, допълнително медицинско осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до Linkedin Learning.

Повече информация за стажантската програма, както и описание на задълженията на кандидатите и изискванията за всяка позиция можете да откриете на сайта на оператора.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

За кого ще гласувате за кмет на София на балотажа в неделя?
 • Васил Терзиев (42%, 188 Гласове)
 • Ваня Григорова (36%, 161 Гласове)
 • Не подкрепям никого (13%, 56 Гласове)
 • Ще отида за гъби (9%, 38 Гласове)
Общо гласували: 443 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Време е за елиминации: Абсолютната лудница "сезонен турнир" в НБА......

Огромно попадение се оказа решението на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) да направи турнир по вр...

Прочети още keyboard_arrow_right