Приключиха преговорите за състав на избирателни комисии в столичния "Изгрев"

Приключиха преговорите за състав на избирателни комисии в столичния "Изгрев

Снимка: Фейсбук

Преговорите между парламентарно представените политически сили за състава на секционните избирателни комисии в район “Изгрев”, приключиха успешно и с пълно съгласие, съобщи във фейсбук кметът на района д-р Делян Георгиев.

"Партиите се споразумяха за всеки детайл от изборния процес в трите квартала на района и единодушно подписаха всички документи, предоставени им от администрацията. Това е поредният пример за далновидността и конструктивното мислене на жителите на район “Изгрев”. Радвам се, че традицията на коректност и добронамереност продължава и днес.
От 1989г. насам, в нашия район винаги е постигано съгласие между политическите сили при сформирането на СИК, а изборният процес е протичал спокойно, без сътресения и “изкривявания”", коментира районният кмет.

Той се надява, че на 02.10.2022г. отново ще бъде свидетел на “швейцарското” мислене на изгревчани, което ги прави това, което са - уникален район с традиции и бъдеще.

"Във времена на разделение, на силно социално напрежение и известно отстъпление от “трезвеността”, единството е “ценна стока”. Политическите сили в “Изгрев” доказаха, че може да има диалог и организираност. Остава да видим диалагичност и на национално ниво, в името на добруването на хората", казва д-р Делян Георгиев.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

ВМРО: СОС трябва да провери спешно гробищните паркове в София...

Общинските съветници на ВМРО в Столичния общински съвет отново подготвят предложение за създаване на временна комисия съ...

Прочети още keyboard_arrow_right