Общинският съветник Карлос Контрера: С този болшевизъм в СОС, София я чакат много тежки дни

Общинският съветник Карлос Контрера: С този болшевизъм в СОС, София я чакат

Снимка: Столица.bg

Тумор се реже до здраво!, коментира единственият представител на ВМРО в софийския местен парламент

С този болшевизъм в СОС, София я чакат много тежки дни, написа във фейсбук общинският съветник Каролс Контрера, единственият представител на ВМРО. Коментарът му е по повод днешната безрезултатна сесия на Столичния общински съвет.

Тумор се реже до здраво!, обобщи днешната, четвърта, сесия Контрера. 

„Предложих между 11-17 декември да се проведат консултации при кметът на София Васил Терзиев, като дори да събере представители на политически партии на своеобразни политически консултации. Затова предложих дата за заседание 21 декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира заседание на 18 декември", пише Контрера.

СОС ли - евентуално по Коледа или на Кукуво лято

Той определя като политическа криза, създалата се ситуация и се възмущава на начина, по който се взимат решения в Общината след изборите през октомври.

„Така ще се „управлява" Столична община - на инат. Разбира се, виждаме какви са резултатите - кал, мръсотия, хаос и анархия по улиците. Стигнали сме до там, че дори вече не се дава думата за изказвания в СОС. Председателстващият от ДБ - Грети Стефанова, не просто не спазва правилника, нарушава го системно, но и си решава сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „Московска" 33. Розово-лилави болшевики. При това крайно неграмотни и нагли. София я чакат много тежки дни", заключва общинският съветник от ВМРО.

Кметът на София призова съветниците: До понеделник да намерим решение и във вторник да имаме Председател

Ето и пълния текст на позицията:

Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община е факт. Днес дори не се стигна до процедура по избор на председател на СОС. Толкова са нефелни ПП-ДБ-Спаси София. До там им стигна немощта, че чак предложиха въобще да не влезем в процедура.

Предложих между 11-17 декември да се проведат консултации при кмета на София Васил Терзиев, като дори да събере представители на политически партии на своеобразни политически консултации. Затова предложих дата за заседание 21 декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира заседание на 18 декември...

Така ще се „управлява" Столична община - на инат. Разбира се, виждаме какви са резултатите - кал, мръсотия, хаос и анархия по улиците. Стигнали сме до там, че дори вече не се дава думата за изказвания в СОС. Председателстващият от ДБ - Грети Стефанова не просто не спазва правилника, нарушава го системно, но и си решава сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на „Московска" 33. Розово-лилави болшевики. При това крайно неграмотни и нагли.

София я чакат много тежки дни с тази бездарна, самозабравила се шайка, попаднала в местната власт с лъжи, измами, манипулации и шашми. Задава се розово-лилав диктат, ако им го позволим. Тумор се реже до здрава тъкан.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (17%, 19 Гласове)
 • Няма да избере (27%, 30 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (12%, 13 Гласове)
 • Ще има нови избори (32%, 36 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (12%, 13 Гласове)
Общо гласували: 111 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

СОС прие доклада на кмета на София за санирането...

Столичните общинари приеха доклада на кмета на София Васил Терзиев за участие на районните администрации в проекти по вт...

Прочети още keyboard_arrow_right