Почистиха разхвърляните кокали в тревата до канала на бул.„Евлоги и Христо Георгиеви“

Почистени са разхвърляните кокали в тревата до канала на бул.„Евлоги и Хрис

Снимка: Столичен инспекторат

 
Разхвърляни кокали в тревните пощи до канала на бул.„Евлоги и Христо Георгиеви“ бяха открити от екипи на Столичен инспекторат вчера при проверка. При получен сигнал преди няколко дни на същото място не бяха установени хранителни отпадъци. За разлика от предходния път, днес проверяващите са намерили разхвърляната храна. Веднага теренът е бил почистен. 
Инспекторите са направили и последващ контрол на хранителните търговски обекти в близост. Голям търговски обект, който също е инспектиран има договор с лицензирана фирма за предаване на странични животински продукти. В хода на проверката инспекторите са разговаряли с живущи, които също негодуват от недобросъвестната постъпка, на някой друг, който иска да храни животни без да се съобразява с изискванията на закона и наредбите.
От Инспектората припомнят, че изхвърлянето на животински и хранителни отпадъци извън определените за целта места е забранено и подлежи на санкция. 
 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Спад на клиентите в моловете...

Пред моловете се извиват опашки от хора, които чакат да се тестват. На клиенти и на служители им се налага да чакат с ча...

Прочети още keyboard_arrow_right