Димитрина Василева обрича на щастие в Банкя

Димитрина Василева обрича на щастие в Банкя

Снимка: Район Банкя

Годишно тя венчава между 72 и 76 младоженци в курортното градче

Тя е актриса, която възпламенява страсти на празнични програми в Банкя. Тя е ритуалчик в районната администрация. Тя е човекът, пред когото влюбените казват заветното „Да” и се превръщат в семейство.  Тя е Дшимитрина Василева и в тази роля е от 14 години, от 2008 година.

От тогава тя е длъжностното лице, пред което двойките дават своя обет за вярност и поемат по пътя на семейния живот. И може би защото самата Диди, както я знаят в Банкя, е весел и атрактивен човек с чувство за хумор, желае ритуалът, достатъчно съдбовен и сериозен сам по себе си, да носи усещане за приятност и лекота.

Ако се заеме да опише преживяванията си като сватбен ритуалчик, би се получил бестселър и това си има своето обяснение – животът ни стана толкова пъстър и непредвидим, хората все по-разнолики, разномислещи и разночувстващи, а ситуациите като по филмите. Но Димитрина Василева с опита си на актриса успешно овладява всичко, което животът ѝ предлага в битността ѝ на длъжностно лице.

На година обрича на щастие между 72 и 76 младоженски двойки. Най я боли, когато след време разбере, че хората, които тя е бракосъчетала, поемат по свой собствен път, отделно един от друг.
Другото име на отговорността пред себе си, любимия и живота е бракът. И в тази отговорност атрактивно, но с много обич в Банкя ги въвежда Димитрина Василева.

Нека е дълъг пътят ѝ като ритуалчик! Нека се сбъдват нейните благослови! Нека са повече семействата, обречени на щастие!

Румяна Николова

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Мобилният пункт за опасни отпадъци ще бъде в Люлин и Банкя...

На 5 август (петък) в районите "Люлин" и „Банкя“ ще бъде разположен мобилен пункт за събиране на опасни...

Прочети още keyboard_arrow_right