Променят движението в части от Банкя заради изграждането на водния цикъл

Променят движението в части от Банкя заради изграждането на водния цикъл

Снимка: pixabay

Продължава изграждането на водния цикъл на Банкя, съобщават от районната администрация. Заради доизграждане и реконструкция на канализационна мрежа на кварталите „Градоман“, „Михайлово“, „Вердикал“ и с. Иваняне, р-н „Банкя“ се въвежда временна организация на движението в различни части на града.

В периода 18 – 30 септември СМР ще се извършват в следните участъци:

1. По ул. “Ю. Гагарин“ от ул. “Царибродска“ до ул. “Гергина“. Въведена е Временна организация и безопасност на движението (ВОБД), като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка. В участъкът се изграждат канализационни профил 66, както и СКО и УО в рамките на канализационния профил.

2. По ул. “Иван Вазов“ от ул. „Шипка“ до ул. „Майор Коста Паница“. В участъка се изгражда канализационен профил 174.1-б и 174-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили. Въведена е ВОБД. Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

3. По ул. “Средна гора“ от ул. “Сливница до ул. “Рила“ – Въведена е ВОБД като улицата е затворена за движение на МПС. В участъка се изграждаt канализационен профил 186-б и 186-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили. Въведена е ВОБД. Участъкът е затворен за движение на МПС.

4. По ул. “Иванянско шосе“ в участъка от ул. “Мадарски конник“ до ул. “Лотос“. Работи се по канализационни профили 272-д и 272-б. Въведена е ВОБД . Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.

5. По ул. “Тодор Каблешков“ - ще се изгражда канализационен профил 305-б и 305-д. Участъкът ще е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

6. По ул. „Еделвайс“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. “Николай Некрасов“. В участъка се изгражда канализационен профил 264, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационен профил 264. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

7. По ул. „Слънчева скала“ от ул. Ал. Стамболийски“. В участъка се изгражда канализационен профил 1, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационен профил 1. Участъкът е затворен за движение на МПС, като е осигурен обходен маршрут през ул. „Родина“. При възможност ще се пропускат МПС на живущите в участъка.

8. По ул. „Георги Бенковски“ от ул. Ал. Стамболийски“ до ул. „Захари Стоянов“. В участъка се изгражда канализационен профил 1, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационен профил 1. Участъкът е затворен за движение на МПС, като е осигурен обходен маршрут през ул. „Родина“. При възможност ще се пропускат МПС на живущите в участъка.

9. По ул. „Христо Ботев“ в юго-западна посока от ул. „Княз Борис I” – изгражда се канализационен профил 37, СКО към имотите в рамките на канализационния профил. Участъкът е затворен за движение на МПС.

10. По ул. „Иглика“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Любен Каравелов“. В участъка се изгражда канализационен профил 16 (М), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния профил. Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

11. По ул. “Бели брег“ от ул. „Летоструй“ до ул. „Хр. Ясенов“. В участъка се изгражда канализационен профил 162-б и 162-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните профили. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

12. По ул. „Христо Траянов“ от ул. „Слънчев Бряг“ до ул. „Боримечката“. В участъка ще се изграждат канализационен профил 133-д и 133-б, като ще се въведе ВОБД. Участъкът ще е затворен за движение на МПС.

13. По ул. “Огражден“ от ул. „Приморско“ до ул. „Мальовица“ В участъка се изгражда канализационен клон 98(Г) ), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационен клон 98(Г).  Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

14. По ул. „Хан Кардам“ от ул. „Копривщица“ до ул. „Огражден“. В участъка се изграждат канализационен клон 111-б и 111-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните клонове. Участъкът е затворен за движение на МПС.

15. По ул. „Язовирски път“, от ул. „Варна“  - в участъка  се изгражда канализационен клон 9 (В). Въведена е ВОБД, като улицата е затворена за движение на МПС. При възможност ще се пропускат автомобили на живущите в участъка.

16. По ул. “Хумата“ от ул. „Варна“– изгражда се канализационен клон 6(В), СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон. Участъкът е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

17. По ул. “Райко Даскалов“ в участъка от ул. „Варна“ до ул. „Пожаревски път“. В участъка ще се изграждат канализационен клон 27(В)-б и 27(В)-д, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационните клонове. Участъкът е затворен за движение на МПС.

18. По ул. “Камчия“ от ул. „Пожаревски път“– изгражда се канализационен клон 19(В)-б, СКО към имотите, както и УО в рамките на канализационния клон. Участъкът  е затворен за движение на МПС, като са осигурени обходни маршрути.

Посочените дати са индикативни и са възможни промени в зависимост от напредъка на СМР и технологичната възможност.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

За кого ще гласувате за кмет на София на балотажа в неделя?
 • Васил Терзиев (42%, 182 Гласове)
 • Ваня Григорова (37%, 159 Гласове)
 • Не подкрепям никого (13%, 54 Гласове)
 • Ще отида за гъби (9%, 37 Гласове)
Общо гласували: 432 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Градският транспорт в снежна Банкя се движи, тежка е ситуацията в......

Градският транспорт в Банкя се движи въпреки натрупаният сняг. Цяла нощ машините на оператора по чистота са работили и у...

Прочети още keyboard_arrow_right