Продължава ужасът в бл. 272 в Люлин с мъжа, които се барикадира

Продължава ужаса в бл. 272 в Люлин с мъжа, които се барикадира

Кадър: Нова телевизия

Живеещите в блока събират подписка срещу извеждането му, той е агресивен е и застрашава живота на съседите

Подписка срещу агресивен съсед събират живеещите в бл. 272 , Люлин 7, защото агресивният мъж продължава да тормози целия блок. Става въпрос за мъжа, които се барикадира в началото на май и 4 дни полиция не успя да влезе в апартамента му и да го изведе.

Той е пуснат от психиатрията и отново е агресивен и продължава да хвърля предмети от апратамента. В началото на май то мяташе мебели от терасата си, а в понеделник е хвърлял чаши и е изпочупил скътлата на паркираните автомобили, разказаха хора от блока пред Нова телевизия.

Над 37 часа наркозависим е барикадиран в Люлин

С чаши е целил и майка с деца. Съседите му се притесняват, че той продължава да хвърля предмети, много е агресивен и застрашава живота на всички в блока. В началото на седмицата отново е задържан като сам извикал линейка и полиция, след като е посегнал и с нож е порязал ръката на съсед. При идването на полиция и линейка той крещеше, че  иска да изкара жълта книжка, за да може да убие целия вход, разказа пред Нова телевизия жена от блока.

Обитателите на бл. 727 са направили подписка с искане мъжът от ап. 97 да бъде изведен, тъй като живее в общински апратамент. по заповед в това жилище са настанени той, баща му и двамата му братя, които обаче не живеели там.

30-годишен от София от 20 часа е барикадиран в апартамента си в Люлин

Хората са подали сигнал до Столична община през ноември 2021 г. за неплатени сметки за асансьор и нарушаване на реда. От район Люлин са предприели мерки и се съобразяват с психичното състояние на агресивния мъж, че не удачно да остане на улицата. Сигналът е изпратен до Социални грижи, за да поемат случая, каза служителка на администрацията на район Люлин.

Агресивният мъж е наркозависим, съден и очевидно с психическо разстройство.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2.19386
  • USD
    1.72594
  • CAD
    1.30991
  • CHF
    1.72731
  • JPY
    1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Детска градина №197 в Люлин вече има изцяло нови сгради...

Детска градина №197 в район „Люлин“ вече има изцяло нови сгради на мястото на старите постройки на гредоред....

Прочети още keyboard_arrow_right