Ученици от столичния "Надежда" с клип срещу агресията

-

Снимка: 101 СУ „Бачо Киро”

Ученици от XI ”А” клас в 101 СУ „Бачо Киро” в столичният квартал Надежда създадоха видеоклип с цел превенция на агресията, съобщават от районната администрация.

Видеопрезентацията е създадена в изпълнение на програмата „Агресията – сила или слабост” на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ СО район "Надежда".

В създаването на клипа са се включили учениците Емил Гогов, Димитър Димитров, Кристиан Терзийски, Николай Иванов, с ръководител Радослава Попандреева. "Основната ни цел е чрез разпространението на видеопрезентацията в социалните мрежи /Facebook, Instagram, You Tube и др. да се противопоставим на насилието, агресивното поведение и езикът на омразата, на заплахите и рисковете за подрастващите", отбелязват те.

С грижа и отговорност за своите връстници учениците, съвместно с МКБППМН, призовават към утвърждаване сред подрастващите на добрите практики и механизмите за справяне с емоционалните предизвикателства. От районната администрация на "Надежда" благодариха на учениците и техният ръководител за ползотворното сътрудничество.

 

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Нови пейки поставиха в парк "Горска култура" в квартал Триъгълник......

След сигнал от граждани с молба да бъде увеличен броят на пейките в парк "Горска култура", от район "Надежда" са реагира...

Прочети още keyboard_arrow_right