Изпълниха годишната програма за ремонт в "Овча купел"

Изпълниха годишната програма за ремонт в "Овча купел"

Снимка: Фейсбук

Годишната програма за текущ ремонт за 2021 г. в район "Овча купел" е изпълнена успешно. Това написа във Фейсбук Ангел Стефанов, кмет на „Овча купел“. По негови думи всички предвидени обекти по програмата вече са приключени.

Изграден е паркинг за около 40 автомобила пред блок №4 в квартала. От калчищата в района са били извадени над 250 коли, които вече имат място за паркиране около блоковете – 606, 607 и 609.

Също така на мястото са изградени и алеи, като е извършено озеленяване. Премахнат е кален остров между бл. 17,19 и 20, където е регламентирано място за паркиране на 50 автомобила. Направени са нови пешеходни алеи в квартала към бл. 20 до бл. 13.

Паркингът, който се намира пред блок 414 вече е асфалтиран и има място за 55 коли. Поставени са паркоелементи на паркинга пред бл. 610. Също така на ул. Антонио Колар, където предстои и разширяване на съгласувателни процедури със Софийска вода и понижаване на улични шахти.

Направени са и няколко подхода към входове с рампа,където живеят хора в неравностойно положение, пише Стефанов.

Предстои довършване на участък от ул. Дъга в Горна баня, защото е с много усложнения. До момента на мястото е подменен стар водопровод, изискана е корекция на лошо изпълнени участъци от доставчици на комунални услуги и др.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Доброволци разчистиха зелени площи в "Овча купел", кметът благода......

Граждани инициираха и разчистиха храстите и клоните около оградата на спортната площадка в зелената площ между болница "...

Прочети още keyboard_arrow_right