Район "Панчарево" с електронен портал за провеждане на срещи

-

Снимка: unsplash

Срещите с кмета на столичния район "Панчарево" вече могат да се провеждат онлайн. Това съобщиха районната администрация и кмета Николай Гюров.

Приемът на граждани беше преустановен със заповед на кмета на района на 7 януари, поради утежнената епидемична ситуация в столицата.

За да се заяви среща, е необходимо да се регистрирате в портала с e-mail адрес и парола. На сайта на СО - район “Панчарево” https://www.pancharevo.org/ трябва да се влезе в модула ONLINE ПРИЕМНО ВРЕМЕ, където можете да заявите час за онлайн среща. Виртуално можете да се срещнете и да разговаряте с кмета, заместниците му, секретаря на района, главния архитект, главния инженер и със служители на отделите “Правно нормативно обслужване и човешки ресурси”, “Управление на общинската собственост, жилищния фонд и регистрация и контрол на търговската дейност”, “Инженерна инфраструктура, благоустройство и екология” и “Контрол по строителството”.

Срещата трябва да бъде потвърдена от съответния служител, с когото искате да се видите. Ако той приеме срещата с Вас, ще получите потвърждение по мейла, в което ще има и видео клип, който ще ви покаже нагледно целия процес по заявяване и провеждане на срещата.

В деня на срещата, известно време преди нейното осъществяване, на екрана на компютъра Ви ще се появи съобщение за предстоящата среща. В него ще видите бутон, който трябва да натиснете, за да влезете в онлайн срещата.

Има вариант срещата Ви да бъде отказана. В съобщението за отказ ще бъде посочена и причината, поясняват от общинската администрация.

“Смятам, че по този начин ще отговорим на интереса на жителите на района за пряк контакт с представителите на районната администрация. Освен това чрез дигитализирането на още услуги, които предоставя администрацията, ще направим сериозна крачка към електронното управление”, коментира кметът на района г-н Гюров.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Глобиха стопанка на куче, ухапало минаваща жена в с. Бистрица...

Стопанката на домашен любимец получи акт от Столичен инспекторат за това, че е допуснала излизането на животното без пов...

Прочети още keyboard_arrow_right