В Панчарево разчистиха Самоковско шосе през нощта, паднали дървета има на пътя Кокаляне - Пасарел

photo_library
 • В Панчарево разчистика Самоковско шосе през нощта, паднали дървета има на п

  Снимка: Столица.bg

 • В Панчарево разчистика Самоковско шосе през нощта, паднали дървета има на п

  Снимка: Столица.bg

 • В Панчарево разчистика Самоковско шосе през нощта, паднали дървета има на п

  Снимка: Столица.bg

По селата в района няма ток, в с. Лозен няма и вода. В момента има паднало дърво на ул. Риляник до училището

Цяла нощ е продължило разчистването на паднали дървета в район Панчарево-Столична община. Някои от тях са препречили пътното платно по Самоковско шосе.

Екипите на оператора по чистота и на района не са спирали да разчистват снега в района. Кметът на Панчарево Евгения Алексиева е била на терен и през нощта и в момента продължава да обикаля селата на района, защото там е най-серионо положението.

Самоковско шосе и било затворено тази нощ при Гребната база, след Лебеда към Кокаляне. В момента има паднали дървета на пътя от Кокаляне до Пасарел и се препоръчва да не се минава от там. Пътят е в лошо състояние.

Обилният снеговалеж прекъсна тока на 7 столични района

В целия район има много сняг, паднали дървета и скъсани кабели на енергото. Всички екипи не са спирали да работят, каза пред Столица.bg кемтът на Панчарево Евгения Алексиева.

Цяла нощ са получавани сигнали от всяко село. "Основните улици в района са почистени и градският транспорт се движи. В малките улички не навсякъде е чистено, сподели кметът на Панчарево.

Освен прекъснато електрозахранване заради тежкия сняг и паднали клони върху жиците, в ело Лозен нямат и вода. Там има проблем със захранванете около помпената станция. В Долни Лозен отдавна работят екипите, но в 7 часа още нямаше вода. В Кокаляне няма ток, Бистрица няма ток, Пасарел също", описа снежната обстановка кметът на Панчарево.

Заторена, от пандало дърво, в момента е ул. Риляник, която е до училището в Панчарево. Тежко е положението и в Бистрица.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Над 300 възрастни и деца преминаха "По стъпките на Чолака" в Панч......

Десетки се включиха в традиционния поход "По стъпките на Чолака" от Драгалевския манастир до село Бистрица днес, организ...

Прочети още keyboard_arrow_right