Кметът на столичния "Слатина" провежда срещи със строители

-

Снимка: Facebook

Във връзка с предстоящата работа по обществени поръчки, кметът на столичния район Слатина Георги Илиев проведе работни срещи с изпълнителите.

Проведена е първата среща с „Щрабаг“ във връзка с предстоящата работа по обществената поръчка за ремонт на улици и тротоари в „Гео Милев“ и „Яворов“. В поръчката са включени и дейности, свързани с възстановяване и поставяне на ново улично осветление. Стойността и на всяка от обособените позиции е 984 хил. лв. с ДДС.

На срещата са обсъдени системата на работа и на възлагане на конкретни обекти, както и контрола, който районната администрация ще осъществява по време на ремонтните дейности.

"Поставихме приоритет върху “Борис Христов”, като се разбрахме възможно най-скоро да имаме остойностяване, за да опитаме да я възложим още тази година", съобщи Георги Илиев.

За днес е насрочена среща с изпълнителите на ремонта по ул. "Христо Смирненски" в района.

Проведена е и работна среща с директора на ДГ 184 „Мечо Пух“ Ариета Вичишта и с Обществения съвет към детската градина, по повод предстоящото разширение на детското заведение. "сред родителите, участващи в съвета, има експерти от различни области, които заявиха желание и пълна готовност да дадат своите мнения и предложения при изготвянето на заданието за проекта, за което им благодаря сърдечно", отбеляза кметът на "Слатина".

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Важно: „Ало“ измамници се представят за служители на район Слатин......

„Ало“ измамници се опитват да намират жертви, представяйки се за служители на отдел „Сигурност“ ...

Прочети още keyboard_arrow_right