Район „Слатина“ стартира великденска дарителска кампания

-

Снимка: Столица.bg

Столичният район „Слатина“ започва дейности за набиране на дарения, като част от тазгодишната великденска кампания. Стартът на кампанията е днес, 24 март.

Кампанията се организира за поредна година по съвместната инициатива на кмета на района Георги Илиев и председателя на сдружение „За Слатина“ Любен Вуков. Основната цел, която си поставят организаторите, е по време на предстоящите великденски празници да бъдат подпомогнати възрастните хора в нужда и хората в неравностойно положение.

Членовете на пенсионерския клуб на район „Слатина“, както и тези на Дружество на инвалидите, ще получат персонални пакети, съдържащи основни хранителни продукти, необходими за великденската трапеза (брашно, ориз, олио, боб, козунак). За реализацията на целите на дарителската кампания е необходимо да бъдат осигурени: 160 пакета боб, 60 пакета ориз, 60 бутилки олио, съобщават от районната администрация.

Всеки, който би желал да се включи в кампанията и да дари хранителни продукти, може да ги донесе в сградата на районната администрация на адрес бул. Шипченски проход № 67 до 11.04.2023 г. На 12-ти април 2023 г. , със съдействието на служителите от района, продуктите ще бъдат разпределени и предоставени на пенсионерите и хората в в неравностойно положение.

За повече информация, въпроси или предложения, свързани с великденската кампания, можете да се свържете с отдел „Връзки с обществеността“ към район „Слатина“.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

  • EUR
    1.95583
  • GBP
    2,21747
  • USD
    2,00516
  • CAD
    1,48428
  • CHF
    2,04478
  • JPY
    1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичната община ще подкрепи и тази година археологическите проу......

"Столичната община ще подкрепи финансово и тази година продължаването на археологическите проучвания в неолитното селище...

Прочети още keyboard_arrow_right