Започва миене по карета на улиците в централния район "Средец"

-

Снимка: Столичен инспекторат

Започват дейностите по поетапно измиване на централните улици на София в район „Средец“, съобщават от Столична община. Дейностите са свързани с временно затваряне на улиците за движение, предупреждават от общината.

Миенето ще започне от утре, 18 юли и ще продължи до 29 юли т.г. Създадена е организация между фирмите по чистота, Общинска полиция, ЦГМ ЕАД, Пътна полиция – СДВР, Софийска вода и експлоатационните дружества, работещи на територията на столицата, а контрола по изпълнението ще се осъществява Столичен инспекторат на терен.

Работата ще за почне утре от улиците, затворени в карето: ул. „Витоша“, бул. „П. Евтимий“, ул. „Солунска“ и ул. „Ангел Кънчев“.

Съгласно утвърдения график, на 19 юли ще се мие карето между улиците ул. Хан Крум, бул. П. Евтимий, ул. Ангел Кънчев, ул. Солунска, ул. Граф Игнатиев. На 20 юли ще се мие в карето между бул. Витоша, ул. Леге, бул. Цар Освободител, ул. Алабин, ул. Дякон Игнатий, бул. Княз Дондуков.

От 07.30 ч. до 16.30 ч. ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили улиците, по които ще тече дейността от четири страни под формата на каре. Собствениците на паркираните автомобили трябва да ги преместят, докато трае дейността, а на тези, които не са го направили, колите ще бъдат премествани от екипите на ЦГМ ЕАД на близка локация. За новото им местонахождение информация може да се намери на телефона на ЦГМ 0 70013 233.

За пълния график можете да се осведомите на страницата на Столичен инспекторат.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Административният съд в София потвърди премахването на офиса на "......

Административен съд – София град отхвърли жалбите  против двете заповеди на Главния архитект на Столична общи...

Прочети още keyboard_arrow_right