Глобиха заведение в столичния Триадица

Глобиха заведение в столичния Триадица

Снимка: Фейсбук, район "Триадица"

Зам.-кметът на район „Триадица“ инж. Джани Антова, началникът на отдел „Ръководство и контрол на търговската дейност“ Веселин Цветков и експерти извършиха внезапни нощни проверки на столични заведения, съобщават от районната администрация.

Инспекцията е по заповед на районния кмет Димитър Божилов след множество сигнали на граждани за силен шум в късните часове на денонощието.

В ресторант на бул. “Витоша“ 190 е установено, че заведението работи след заявеното работно време до 22:00 часа. Изготвен е констативен протокол с предписание за връчване на акт и налагане на административна глоба.

Проверката на екипа е продължила с обект на ул.“ Иван Денкоглу“ 12, за който също има сигнали от живущи в съседство граждани. Изисканото заявление за работно време не е представено от собствениците на обекта, за което ще бъде съставен акт за установяване на административно нарушение и налагане на глоби.

Внезапните проверки ще продължат и на други места в района, като някои от тях ще бъдат съвместно с представители на СДВР, НАП, РЗИ и ОДБХ.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Тече втора коситба на тревните площи в столичния Триадица...

Приключи втората коситба на тревните площи в кв. „Иван Вазов“, съобщават от администрацията на столичния рай...

Прочети още keyboard_arrow_right