Кметът на столичния район „Триадица“ измени датите за обсъждане на проекти за паркиране

Кметът на столичния район „Триадица“ измени датите за обсъждане на проекти

ДБ

През декември ще се обсъждат проектите за паркиране и движение в район „Триадица“

Кметът на район „Триадица“ Димитър Божилов издаде заповеди за изменение на съществуващите заповеди във връзка с датите на две важни за района обществени обсъждания, съобщиха от районната администрация.

Заключителната дискусия на „Идеен инвестиционен проект за подобряване условията за паркиране и движение по ул.“Генерал Кирил Ботев“ ще се проведе на 01.12.2021 г. от 18:00 ч. посредством специализираната платформа CISCO WEBEX.

Заключителната дискусия на „Идеен проект за подобряване на условията за паркиране и движение ул.“Деян Белишки“ ще се проведе на 3.12.2021 г.от 18:00 ч. посредством специализираната платформа CISCO WEBEX. Изтеглянето на датите е във връзка с това да се осигури на проектантските екипи достатъчно време за отразяване на всички корекции, постъпили след проведените обществени обсъждания. Коригираните варианти на проектите ще бъдат предоставени на гражданите преди заключителните обсъждания.

 

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Продължават срещите в инициативата на р."Триадица" "Къде се чакам......

Срещите с кмета на столичния район "Триадица" Димитър Божилов продължават, съобщават от районната администрация. Този п...

Прочети още keyboard_arrow_right