Ново осветление на 2 подлеза в столичния "Триадица", започва ремонт около храм "Св. Вмчк Георги Победоносец"

Ново осветление на 2 подлеза в столичния "Триадица", започва ремонт около х

Снимка: Район Триадица

На 30 април изтича срокът за заявления за компенсации на родители, чиито деца не са приети в общинска градина

Два подлеза в район Триадица-Столична община са ремонтирани. Подменено е осветлението и от части на окачените тавани на пешеходните подземни връзки на бул.“България“ и бул. „Тодор Каблешков“. На подлеза на бул.“Петко Тодоров“ и „Гоце Делчев“ освен осветителните тела са възстановени и стенни преградни съоръжения.

Това показва седмичният отчет на кмета на район Триадица, публикуван в социалната мрежа. В районната администрация продължава събирането и обработка на документите за компенсации на родителите, чиито деца не са класирани в общински детски градини.

Заявленията се приемат до 30 април т. г. в деловодството на районното кметство на ул."Алабин" №54 или на имейл education@triaditza.org. До 5 май 2021 г. следва да се подаде и искане за изплащане на компенсациите за периода от 1 януари-31 май 2021 г.

ще бъде облагородена, ремонтирана и освежена градинката около църквата  "Св. Вмчк Георги Победоносец", след като Столичния общински съвет прие доклада на  кмета на „Триадица“ Димитър Божилов. Всички дейности с материалите възлизат малко над 270 000 лв.

Проектът предвижда подмяна на асфалта, на парковата мебел и на осветлението около храма. Ще се освежат и зелените пространства, както и ще се засадят нови дървета. Ще се подновят и детските съоръжения, а след съгласуване с министерство на културата ще се реновира и чешмичката до църквата.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Продължават срещите в инициативата на р."Триадица" "Къде се чакам......

Срещите с кмета на столичния район "Триадица" Димитър Божилов продължават, съобщават от районната администрация. Този п...

Прочети още keyboard_arrow_right