Ремонтират тротоара на ул. “Ярослав Вешин“ в Триадица

Ремонтират тротоара на ул. “Ярослав Вешин“ в Триадица

Снимка: Фейсбук

Продължава ремонтът на тротоара на ул. “Ярослав Вешин“ от от ул. „Янко Забунов“ до ул. „Балша“ в район Триадица-Столична община, съобщи кметът Димитър Божилов в седмичния си отчет.

Готов е тротоарът на ул. “Силиврия“ от ул. „Костенски водопад“ до автомивката и вече е започнало изграждането на последната отсечка на ул. “Боян Петров“ между ул. „Иван Кирков“ и ул. „Боянски водопад“. Готова е пешеходна алея към пощенска станция 1404. Работи се по пътна настилка в участъка между ул. “Деян Белишки и ул. “Чужденец като се очаква от понеделник за започне цялостно преасфалтиране на ул .“Чужденец“. Извършват се асфалтови кърпежи по ул. “Метличина поляна“ и по ул. “Орехова гора“.

Временно е преустановена работата по калната точка на ул. „Хайдушка гора“ и ул. „Орехова гора“ поради изчерпване на количествата на бетонови елементи в складовете. Очаква се до седмица подновяване на работата.

"През изминалата седмица бяха подменени съоръжения на детските площадки при бл.241 и бл.113 в жк.“Гоце Делчев“. Изцяло бе обновена площадката при бл.13 в кв.“Стрелбище“. Извършен бе ремонт при бл.18 в кв.“Иван Вазов“. Подменени бяха люлките на площадката при бл.15 в кв.“Стрелбище“. Монтирана бе и нова тенис-маса на детската площадка между блокове 27А и 26 в кв. „Стрелбище“. На финален етап е изпълнението на основен ремонт на детската площадка на ул. „Йордан Йовков“ .Монтирани бяха нови съоръжения и пейки, вече има и стрийт-фитнес, а част от старите съоръжения бяха реновирани фабрично и вече имат ударопоглъщаща настилка", съобщи районният кмет.

Екипи от района Триадица са прочистили и отсекли 6 броя сухи кестени на ул.“Нишава“, по резитбата на сухи клони в двора на 127 ДГ „Слънце“ на ул.“Дедеагач“. Премахнати са и счупени стъклопакети в подлеза на бул.“П.Ю. Тодоров“ и бул. „Гоце Делчев“. Районът извърши текущ ремонт на алеята от колелото на трамваите 1 и 6 към кв.“Стрелбище“. Монтирани бяха анти-паркинг колчета при магазин Шоп-а в кв. „Иван Вазов“. Стикирани бяха и десет излезли от употреба моторно-превозни средства, се казва още в отчетът.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (21%, 31 Гласове)
 • Няма да избере (25%, 37 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (12%, 18 Гласове)
 • Ще има нови избори (31%, 45 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (11%, 16 Гласове)
Общо гласували: 147 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Вижте кои улици в столичния "Стрелбище" стават еднопосочни...

Започна поетапното монтиране на пътни знаци, от днес, за въвеждане на еднопосочно движение в столичния квартал "Стрелбищ...

Прочети още keyboard_arrow_right