Смениха осветлението в подлеза при пазар "Иван Вазов"

-

Снимка: Facebook

Продължава работата по изграждането и поддръжката на инфраструктурата в район "Триадица" в столицата. През тази седмица бяха подменени осветителните тела в подлеза на пазара „Иван Вазов“, съобщават от районната администрация.

За осигуряване на повече видимост в тъмните часове на денонощието бяха монтирани и няколко допълнителни прожектора към стъпалата и рампите.

В разговор със зам. кмета на Столична община по направление обществено строителство инж. Ангел Джоргов ръководството на района за пореден път постави въпроса за спешната необходимост от ремонт на асансьора при подлеза на бул. „България“ и бул. „Тодор Каблешков“ откъм магазин БИЛЛА, съобщават още от района.

Двете страни се разбраха да бъде проведена още една среща там на терен, като на нея да присъстват и специалисти по хидроизолиране. Срещата бе проведена в края на седмицата, като становището на експертите е, че асансьорната шахта не е била монтирана с необходимите изолационни покрития, поради което ще се наложи основен ремонт на съоръжението. Районът подготвя остойностяване на аварийните СМР.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Еко хъб вместо асфалт в столичното 20 ОУ "Т. Минков" (СНИМКИ)...

Софийското 20 ОУ "Тодор Минков" вече разполага със зелен кът за игри и почивка. Превърнахме част от асфалтирания двор в ...

Прочети още keyboard_arrow_right