В "Триадица" подменят пътни знаци по ул. Д-р Стефан Сарафов

В "Триадица" подменят пътни знаци по ул. Д-р Стефан Сарафов

Снимка: Фейсбук

Запълниха пясъчниците и почистиха дървета и клони след бурята

Столична община одобри предложението на район „Триадица“ за подмяната на пътните знаци B28 „Забранено паркирането“ със знаци B27 „Забранени са престоят и паркирането“ по ул. „Д-р Стефан Сарафов“ в участъка от бул. „Витоша“ в посока до бул. „България“.

Доволни от предстоящото обновяване са от "Триадица", си личи от отчета на кмета Димитър Божиров за изминалата седмица. В социалната мрежа той съобщи, че вече са поставени 14 бр. кашпи на ул. „Михаил Буботинов“.

Целта е предотвратяване на паркирането в тревните площи. Също така са демонтирани пейки с маса от площадка при бл.241 в кв. „Гоце Делчев“. Бяха поставенив двора на яслата в кв. „Иван Вазов“, се посочва още отчета.

На адрес „Луи Айер“ 79 бързо бе отстранено, нарязано и изнесено дървото, паднало над реката по време на силната буря в София и вече няма опасност от затлачване на коритото. Извозено бе и паднало дърво при бл. 23а в кв. Стрелбище“.

От районната администрация са направени оборки и почистване на изпочупени клони при бл.252, кв. „Гоце Делчев“. Приключен бе и спешен авариен ремонт на покрива на 22 СЕУ и е изпратено писмо до Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ за осигуряване на финансови средства.

Районната администрация продължава работата си по поддръжка на пясъчниците. Почистени и допълнени бяха в градинките при бл. 237 в кв. „Гоце Делчев“, при бл. 234 в кв. „Гоце Делчев, при бл. 6б в кв. Стрелбище“, отчитат от "Триадица".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Виж също

close

Текат ремонти на няколко улици в район „Триадица“...

Пешеходната алея към ул. "Тодор Каблешков" в столичния район „Триадица“ може да бъде запазена, съобщава кмет...

Прочети още keyboard_arrow_right