В Триадица ремонтират тротоари и подлези, подменят улични стълбове

В Триадица ремонтират тротоари и подлези, подменят улични стълбове

Снимка: Фейсбук

Продължават ремонтите на тротоари, огради и подлези в район „Триадица“. Готова е отсечката между ул. “Краище“ и ул. “Правда“, оправен е и тротоарът при 47 СУ „Христо Данов“ и срещу магазин Аванти. Това съобщи в седмичния си отчет кметът на район Триадица-Столична община Димитър Божилов.

Ремонтни дейности продължават  по тротоара на ул. „Костенски водопад“ от ул. “Хайдушка гора“ до ул.“ Нишава“. Подготвя се основата преди асфалтиране по ул. „Марин Големинов“ от ул.“Ген. Иван Колев“ до ул. „Емилиян Станев“. Правят се кръпки и между бул. „Черни връх“ и ул. „Ген. Иван Колев“.

В подлезите се извършва подмяна на осветлението и се ремонтират таваните и стените, за да се премахнат течове. Подменят се и уличните стълбове на ул. „Ген Кирил Ботев“ в отсечката от бул. „Тодор Каблешков“ до ул.“Георги Измирлиев“. Скоро трябва да приключи и монтирането на оградата пред 47 СУ „Христо Данов“.

В района продължава да се извършва социалната ни услуга „Патронажна грижа“ в условията на COVID-19. Чрез нея се помага на жители от квартала в нужда със закупуване и доставка на лекарства, плащане на данъци и такси, здравни грижи и помощ в домакинството. От услугата може да се възползват възрастни хора над 70 години, самотно живеещи, инвалиди. „Патронажната грижа“ ще продължи до месец април.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2.19386
 • USD
  1.72594
 • CAD
  1.30991
 • CHF
  1.72731
 • JPY
  1.51968
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Готова е сградата на новите яслени групи в кв. “Гоце Делчев” в Со......

Сградата на новите яслени групи в кв. “Гоце Делчев” в столицата е готова и въведена в експлоатация, съобщава...

Прочети още keyboard_arrow_right