Кметът на "Връбница": Никога не съм търсил благодарност за работата си, но винаги се вълнувам, когато я получавам

-

Снимка: Специално училище за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл"

"Никога не съм търсил благодарност за работата си, но винаги се вълнувам, когато я получавам." Това сподели кметът на район "Връбница" Младен Младенов във връзка с отправено му благодарствено писмо от директора на Специално училище за ученици с нарушено зрение "Луи Брайл" г-жа Елка Белокапова.

В писмото си директорът благодари за подкрепата, която оказват от районната администрация на държавното училище, за изградената достъпна архитектурна среда и за вниманието към незрящите ученици. Тя отбелязва и положените грижи за пространството около училището, с които е осигурена безопасността на хората и по- добрата ориентация на незрящите.

"Дълг на нас, възрастните, е да пазим всички деца, да им помагаме и да им създаваме по-добри условия, в които да растат и да се развиват.
В работата си като районен кмет, винаги съм се водил от това свое разбиране. Полагам ежедневни усилия и се стремя да помагам с каквото мога. И макар че в район "Връбница" подобрихме значително образователната инфраструктура, зная, че винаги има още какво да се направи. Продължавам!", коментира още кметът.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Бент от отпадъци запуши река Какач в Северния парк на София...

Бент от пластмасови отпадъци се събра в столичния Северен парк, показаха граждани в "Забелязано в София". Боклуците преч...

Прочети още keyboard_arrow_right