Търсят строителен надзор за ремонтите на пътя София - Ботевград и София - Пловдив

Търсят строителен надзор за ремонтите на пътя София - Ботевград и София - П

Снимка: Столица.bg

Агенция „Пътна инфраструктура" обяви обществена поръчка за изпълнител на строителния надзор при основния ремонт на близо 23 км от път I-1 София – Ботевград и на 58,58 км от път I-8 София – Пловдив.

Обществената поръчка е в две обособени позиции, а общата й прогнозна стойност е 4 276 125 лв. без ДДС. Срокът за подаване на офертите е до 26 септември т. г.

В първата обособена позиция е извършването на строителен надзор при основния ремонт на участък от път I-1 София – Ботевград от 214-ти км, в района на с. Чурек, до пътен възел „Яна", при 237-ми км. Първокласният път е важна заместваща инфраструктура на АМ „Хемус" в участъка София - Ботевград и единствена пътна връзка за малките населени места със столицата и Ботевград.

Индикативната стойност на поръчката за надзор е 1 200 675 лв. без ДДС и не е пределна.

Във втората обособена позиция е извършването на строителен надзор при основния ремонт на 58 км от път I-8 София – Пловдив, в отсечката от Нови Хан до Костенец /от 89-ти до 147-ми км/. Пътят е заместваща пътна инфраструктура на АМ „Тракия" от изключително значение за пътните комуникации между София, Пазарджик и Пловдив. Трасето преминава през населените места гр. Нови Хан, с. Вакарел, гр. Ихтиман, с. Мирово и гр. Костенец.

Прогнозната стойност на поръчката е 3 075 450 лв. без ДДС и не е пределна.

В момента АПИ провежда и обществена поръчка за избор на изпълнители за актуализация на техническите проекти за основни ремонти и строителство на двата участъка.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Ремонт закрива временно трамвай 1, шестицата е с променен маршру......

Временна организация на движението създават от Столична община на трамвайна линия 1 и 6 заради предстоящ ремонт на трамв...

Прочети още keyboard_arrow_right