Кое му е аварийното на засуканите от вятъра знамена по Цариградско шосе?

Кое му е аварийното на засуканите от вятъра знамена по Цариградско шосе?

Снимка: Столица.bg

Повече от 4 часа днес служители на общинската дирекция "Аврийна помощ и превенция" и работници с вишка оправяха засуканите от вятъра български знамена, с които бе закичено столичното Цариградско шосе. 

Знамената бяха поставени преди по-малко от седмица, неизвестно по чие нареждане, но със сигурност е едно от предложенията на общинския съветник Вили Лилков от Синя София. Добре, красиво е, в България сме, в столицата сме.

Обаче повече от 4 часа се оправят знамената от АПП не изглежда да е аварийно положението в София, още по-малко това да е превенция за криза.

От 9 часа сутринта, преди сесията на СОС, в пиков час, автомобил с светлини на АПП отбиваше движението по Цариградско, а други двама с вишка оправяха знамената, усукани от вятъра в посока Младост. След сесията същият екип продължаваше даги подрежда в посока центъра.

Столица.bg научи, че още при поставянето, преди седмица, са допуснати непростими грешки и знамената са поставени неправилно, на различна височина, заради което е имало много сигнали на Московска 33. И точно днес "грешниците" трябвало да се поправят.

Кой и кога реши да се поставят знамената и какъв ресурс - финансов и човешки е използвала Столична община, за да се поставят и поправят знамената? Кое му е аварийно на положението?

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

14 подвижни секции ще обслужват трудноподвижните хора в София за ......

За улеснение на избирателите в неравностойно положение Столичната община организира 14 подвижни избирателни секции за пр...

Прочети още keyboard_arrow_right