Ремонтират над 40 улици и булеварди в София

Ремонтират над 40 улици и булеварди в София

Снимка: Столична община

Със затопляне на времето започна интензивна работа по извършване на текущи пътни ремонти. На повече от 40 обекта – улици и булеварди, в различни райони се изпълняват пътни и асфалтови работи с цел подобряване на уличната настилка, съобщават от Столична община.

Строителните екипи вчера са работили в районите "Слатина", "Искър", "Изгрев", "Надежда", "Нови Искър", "Възраждане", "Люлин", "Подуяне", "Кремиковци", "Красно село", "Красна поляна", "Овча купел", "Триадица", "Витоша", "Студентски" и "Младост".

Работи се основно по трасетата на обществения градски транспорт, както и по вътрешноквартални улици. Приоритетно се извършват ремонти на участъци, където през зимата са се образували пътни неравности.

Вчера екипите заедно с пътна техника са работили на бул. “Климент Охридски“, ул. “Иван Странски“, бул. “Йерусалим“, ул. „Латинка“, ул. “Бричебор“, бул. “Стефан Стамболов“, ул. “Иван Рилски“, ул. “Булаир“, ул. “Буземска“, ул. “Булина ливада“, ул. “Найчо Цанов“, локалното платно на бул. “Цар Борис III“ от ул. “Йосиф Цанков“ до ул. “Добротич“, както на "Околовръстен път" и бул. “Цариградско шосе“ и др.

Продължават и дейностите по обновяване на тротоари на булевардите „Цар Борис III“, „Климент Охридски“, „Стефан Стамболов“ и други.

„Извършването на пътните ремонти е по график при подходящо време. Извиняваме се на гражданите за причинените неудобства. Процесът по реализация на ремонтите е съобразен да бъде извън времето на най-интензивен трафик в града“, посочват от СО.

Направена е организация на дейността съвместно с екипите на Столичен инспекторат, ЦГМ, Аварийна помощ и превенция и Пътна полиция при СДВР.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

1000 фиданки засадиха за първия уикенд в Новата гора на София-Нег......

Общо 120 доброволци засадиха 1 000 фиданки дъб в рамките на първия уикенд от новия залесителен сезон на „Новата го...

Прочети още keyboard_arrow_right