Балет „DIVA“ с благотворителен спектакъл „Temptation in Black“

photo_library
 • Събраните средства ще отидат в помощ на 40-годишна жена, страдаща от рядко

  Снимка: Балет DIVA

 • Събраните средства ще отидат в помощ на 40-годишна жена, страдаща от рядко

  Снимка: Балет DIVA

Събраните средства ще отидат в помощ на 40-годишна жена, страдаща от рядко заболяване

Хореографът Зорница Петрова от добре познатия през годините професионален балет „DIVA“ представя новия си благотворителен танцов проект „Temptation in Black“. Събитието ще се състои на 27 април в столичния клуб „Joy Station“.

Артистичният създател на „DIVA ZONE“ Зорница и професионалните артисти от балета ще оставят столичната публика бездиханна с невиждан досега колоритен спектакъл на естетиката и сетивата, обединяващ различни танцови култури и стилове. 

Поставената от Зорница цел на танцовия проект „Temptation in Black“ е безвъзмездна, висока и категорична. Защото е хуманна. А именно – да бъде спасен един човешки живот.

Събраните средства от продажбата на билетите за събитието ще помогнат на дъщерята и майка Десислава Гичева отново да стъпи на крака и да продължи живота си напред.

Вече две години 40-годишната Деси е прикована в инвалидна количка заради рядко срещана киста, увредила гръбначния ѝ стълб. Проблемът е разрешим с изключително тежка и деликатна оперативна намеса в клиника в Кипър, чиято цена е непосилна за сплотеното семейство на младата жена - нужната сума за сложната интервенция е в размер на 150 000 лв. Почти напълно парализираната Деси, 21-годишната ѝ дъщеря Пламена и половинката ѝ Веселин с помощта на приятели и добри хора до началото на тази седмица са успели да съберат близо 104 000 лв.

Благотворителната кауза, подета от страна на хореографа Зорница за спасяването на Деси, е оригинална и нестандартна като идея и сценично присъствие. В новият танцов проект на „DIVA BALLET“ ще участват най-добрите двойки по латиноамерикански танци, хип-хоп и street танцьори, класически и модерен балет, Afro и Break Dance майстори, които ще преобразят и обогатят танцовата сцена. „Temptation in Black“ е огнено и елегантно, чувствено и пламенно сценично представление за ценители, създадено специално за хуманната кауза.

А самият спектакъл, който е първата сценична изява от чисто новия бранд „Blaze Brilliance“ на балета, задължително ще продължи своя артистичен живот и занапред, за да може отново да радва и да помага на хората.

85% от събраните средства чрез продажбата на билетите, както и 100% от дарителските кутии, каквито ще има на място в клуб „Joy Station“ в Студентски град на 27 април, ще отидат в помощ на Деси за предстоящата ѝ операция.

Всеки, който има възможност да помогне, може да внесе съответната сума, с която ще подкрепи младата жена чрез дарителската ѝ сметка в Уникредит Булбанк:

BG12UNCR70001525688895, фондация „Докосни с Любов".

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Анкета

Ще избере ли СОС председател?
 • Да, ще избере (21%, 33 Гласове)
 • Няма да избере (27%, 42 Гласове)
 • Да, на ротационен принцип (12%, 19 Гласове)
 • Ще има нови избори (29%, 46 Гласове)
 • Ще почакаме до пролетта (11%, 18 Гласове)
Общо гласували: 158 Обратно към гласуване

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще мин......

Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преми...

Прочети още keyboard_arrow_right