Двудневен младежки "Екофест" предстои в София

-

Снимка: Google

Двудневно събитие в столицата дава гласност на тенденциите в опазването на околната среда. Организатор на фестивала е "Национална младежка карта – България".

"Екофест" е събитие, което има за цел да информира своите гости относно състоянието на околната среда в страната и по света, съобщават организаторите. Събитието ще се проведе на 25 и 26 февруари /събота и неделя/ в Urban Point на ул. Цар Симеон 37 в София.

Освен дискусии, събитието предлага възможност за участие в инициатива "Размени или дари", която насърчава преизползването на стари дрехи, чрез размяната им с други участници или даряването им за кауза. Освен размяна на дрехи, решихме да включим и възможност за размяна на книги. Единственото изискване е дрехите и книгите да бъдат без щети и годни за преизползване.

Целевата група, към която е насочено събитието е млади хора между 15 и 29 години. "Екофест" е идеалното събитие за вас, ако търсите полезни познания, нови приятелства и забавен начин да прекарате своят уикенд, казват още от организацията.

Програмата предвижда още филмова вечер, изготвяне и представяне на проект, както и три дискусии по проблемите на екологията и градската среда.

 

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Отбелязваме Европейската нощ на учените в Ларгото на София...

Най-мащабното европейско събитие в чест на науката, научните изследвания и иновациите се отбелязва тази нощ в Ларгото на...

Прочети още keyboard_arrow_right