menu close
° close
Столица новини от София.
more_vert close

Забавления в София

Най-добрите места за забавления в София с цени, снимки, местоположение.

"Арена DeLuxe" в Bulgaria Mall

Кино „Арена“ е най-големият кино реализатор не само в София, но и в страната. Известната верига стопанисва кинокомплекс,който може да се похвали 10 кина със 81 зали, разположени в 6 града в страната. Точно кино „Арена“ за пръв път в страната въведе дигиталния формат в киното и експлоатира тези възможности за прожекции на филми, алтернативно съдържание, както и любопитни събития на живо, използвайки удобството на сателитната връзка. Тази верига кина е пионер при въвеждането на дигиталния 3D формат в страната.

През месец декември 2013 година въвеждат иновативната концепцията за уникално кино изживяване, оборудвайки Премиум зали с Christie Vive Audio и Dolby Atmos. Те, на практика, осигуряват възможно най-качествения звук в киноиндустрията. По този начин Кино „Арена“ увеличава конкурентноспособността си и стъпва здраво на водещите си позиции в страната.

Кино "Арена Делукс Bulgaria Mall" разполага със 7 зали. Сред тях са PREMIUM и VIP. Залите могат да поберат общо 1000 зрители. Има и ултра луксозна зала с ограничен брой места. Киното разполага и с 5D зала. Тя е предназначена за феновете на нетрадиционни екстремни киноизживявания. Киното е разположено в търговски център "Bulgaria Mall", намиращ се на булевард "България" 69 в столицата.

Зрителите на киното могат да разчитат на подземен паркинг, в който е разрешен 4 часов безплатен престой. Талонът за паркинга се валидира директно на касите на киното в търговския център.

Кино „Арена Делукс“ е уникално с това, че е 15-тото кино на стария континент, което предлага две зали. Те разполагат с иновативна системата с дизайн Dolby Atmos, която предлага 360-градусова звукова панорама. Дори и в Австрия, Дания, Чехия и Англия имат по едно кино с Dolby Atmos звукова система.

Всички зали на киното използват технологии от най-висок клас, имат модерен дизайн, предлагат изключително удобни кресла и така задоволяват и най-капризния вкус на клиентите.

 


Галерия

За контакти

  • languageСофия
  • local_phone089 848 0088
  • placeбул. „България“ 69, 1404 кв. Манастирски ливади, София

Времето в София

Въздухът в София

Реклама