menu close
° close
Столица новини от София.
more_vert close

Забавления в София

Най-добрите места за забавления в София с цени, снимки, местоположение.

Сити Марк Арт Център

Сити Марк Арт Център е ново и изключително модерно място, подходящо за организиране и провеждане на събития. То предлага уникална среда, изпълена с технологични иновации, подходящи за всякакъв род специални събития. Всички места в пространството – зала, сцена, гримьорни и др.  – са достъпни за хора с увреждания.

Сити Марк Арт Център се намира в центъра на столицата. Това е бившият комплекс „Левски“, разположен на бул. “Янко Сакъзов” № 30. Мястото е изключително комуникативно близо до паметника на Васил Левски. Наблизо се намират редица ключови сгради и институции като Софийски университет, Художествената академия, Парламента и др.

Сити Марк Арт Център се разпростира в сутерена, мецанина и партера на сграда от шест етажа, която има разнообразни обществено-жилищни функции. Мястото разполга с два входа. И двата са от страната на бул.” Янко Сакъзов”.

Залата на Сити Марк Арт Център на практика е многофункционална. Притежава иновативно техническо и технологично оборудване. То позволява голям размах на фантазията при организиране и провеждане на редица събития – концерти, изложби, постановки, коктейли, модни събития, балове и др.

Тук е подходящо заснемането на разнообразни телевизионни формати, филмови епизоди. Често се наема за провеждане на сватби и рожденни дни, които предполагат изскана обстановка и перфектна органзиация. Капацитетът на залата е 300 човека, но е възможно организирането и на събитие с 20 души.

Сцената, с която разполага центъра е с ширина 10 м. и дълбочина 5.5 м. Акустичната среда е забележителна. За нуждите на сцената има 3 модерни гримьорни.

 


Галерия

За контакти

  • languageСофия
  • local_phone02/955 74 78; 02
  • placeСофия, бул. “Янко Сакъзов” № 30

Времето в София

Въздухът в София

Реклама