Шефът на ВМА-София „вербува” най-добрите зрелостници за военни лекари

Шефът на ВМА-София „вербува” най-добрите зрелостници за военни лекари

Снимка: ВМА - София

„ВМА означава семейство. И всеки, който е част от този екип, ще го потвърди. ВМА е уникална структура, която инвестира и в развитието на своите кадри, и в лечението на своите пациенти, внедрявайки всички иновативни техники“. Това каза началникът на ВМА-София генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н. пред своите бъдещи колеги.

Той не скри гордостта си от успешното дипломиране на първия в историята на страната випуск военни лекари, които вече са разпределени във военните формирования, както и от следващите 116 курсанти, които продължават по пътя на „Първите”.

„Ние търсим усърдни и последователни млади хора, които имат широк поглед, които са иновативни и самодисциплинирани. Ние търсим най-добрите сред най-добрите“, допълни проф. Мутафчийски.

От 12 до 16 февруари ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА. Целта на инициативата е да се представят възможностите за обучение и реализация по специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“.

Стотици зрелостници ще имат възможност да се срещнат с нашите медици и да зададат своите въпроси към генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който от своя страна ще им сподели своя опит и уроци, които е научил по време на военните си мисии.

Всички записали се групи трябва да бъдат в съответния ден и час на централен вход на ВМА.

Времето в София

Въздухът в София

Присъединете се
към нашата общност
във Вайбър

viber-button

Фиксинг на БНБ

 • EUR
  1.95583
 • GBP
  2,21747
 • USD
  2,00516
 • CAD
  1,48428
 • CHF
  2,04478
 • JPY
  1,40273
Реклама

Коментари

Реклама

Последни

Реклама

Виж също

close

Столичната „Пирогов" с най-престижната награда за лечение на инсу......

Невролозите от университетската болница „Пирогов" получиха най-престижната европейска награда за лечение на исхеми...

Прочети още keyboard_arrow_right